You are here: Почеток Пливање Покана

Покана

Е-пошта Печати PDF

Почитувани,

Во просториите на Агенција за млади и спорт во Скопје (ул. Македонија 38, Скопје, Палата Панко Брашнаров) во четврток, 07.12.2017, во 11.00 часот ќе се одржи прес конференција за претстојното учество на Република Македонија на Европското пливачко првенство во Копенхаген.

 На конференцијата ќе присуствуваат директорот на Агенција за млади и спорт на Република Македонија, Дарко Каевски, претседателот на Пливачката Федерација на Македонија, Александар Маленко, пливачите Ана Јаневска, Љупчо Ангеловски, Миа Крстева, Давор Петровски и Методија Ангелески.

Покануваме претставници од Вашата редакција да го проследат настанот и да известуваат за него.

Последно освежено ( Четврток, 07 Декември 2017 10:02 )  

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер