You are here: Почеток

Известување за пливачки клубови членки на ПФМ

Е-пошта Печати PDF

Почитувани членки на Пливачката Федерација на Македонија

Ве известуваме дека техничкиот состанок на делегатите на Зимското Државно првенство ќе се одржи во 7 часот и 45 минути на 03.03.2018 (сабота) за време на распливувањето во просториите на базенот во Куманово. 

Воедно ве известуваме дека пливачите кои ќе настапат на првенството ќе бидат ослободени од плаќање на стартарина.

Присуството на состанокот е задолжително за сите делегати од клубовите кои ќе настапат на првенството 

 

 

Последно освежено ( Среда, 28 Февруари 2018 15:55 )  

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер