You are here: Почеток

Македонски Куп во Далечинско Пливање Велес 2018г

Е-пошта Печати PDF
Почитувани,
 
Со огромно задоволство Ве покануваме да земете учество на 5-от "Велешки пливачки маратон", кој ќе се одржи на 15.09.2018г (сабота) на езеро "Младост" - Велес
 
Сите подетални информации ги имате во прилог (attach)
телефони за контакт
 
Пливачка федерација на Македонија
 
  • Александар Маленко...077-846-444
  • Томи Стефановски......070-331-802
  • Владимир Пејковски...070-338-863
 
Велешки пливачки Маратон
 
  • Иле Попов..................070-863-735 
  • Роберт Папазов..........077-520-353
  • Петре Петрушевски....075-330-301 

Последно освежено ( Четврток, 20 Септември 2018 10:54 )  

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер