You are here: Почеток Ватерполо Репрезентација Митхат Хантаи 2011 Турција

Митхат Хантаи 2011 - Турција

Македонија - Холандија 11 : 10

Меѓународен ватерполо турнир „International Mithat Hantal Memorial Tournament" - Истанбул, Турција 2012

07.01.2012 Македонија - Холандија 11 : 10  

Последно освежено на Петок, 03 Февруари 2012 16:44
 

Македонија - Романија 6 : 10

Меѓународен ватерполо турнир „International Mithat Hantal Memorial Tournament" - Истанбул, Турција 2012

08.01.2012 Македонија - Романија 6 : 10  

Последно освежено на Петок, 03 Февруари 2012 16:43
   

Македонија - Турција 11 : 6

Меѓународен ватерполо турнир „International Mithat Hantal Memorial Tournament" - Истанбул, Турција 2012

06.01.2012 Турција - Македонија 6 : 11  

Последно освежено на Петок, 03 Февруари 2012 16:44
   

Пливање

Ватерполо Репрезентација

Ватерполо Клубови

Последни фотографии

Спонзори и помагатели

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Медиумска поддршка

Банер